Web senzilla

Si necessites una web molt senzilla on es mostri només informació personal o laboral, sense massa històries, aquesta pot ser una bona solució per a tu.

Pàgina web d'exemple amb la vista d'escriptori i mòbil

Aquesta web t’anirà bé si:

Ets autònom/a

Treballes pel teu compte i necessites poder adreçar als teus clients a una web on puguin veure el que fas i que transmeti professionalitat. És la teva carta de presentació, el teu dossier informatiu de cara als clients, però amb un aspecte “prèmium”.

Ets blogger

Tens la necessitat de compartir informació amb el món i vols escriure articles sobre els temes que coneixes. També si tens un canal de YouTube, pòdcast o qualsevol altra cosa. Així podràs compartir la teva feina a les xarxes i adreçar a qui et vol llegir a la teva pròpia web.

Entitats

Si treballes o formes part d’una entitat petita o mitjana de qualsevol mena, és possible que faci temps que penseu a comunicar-vos al món online. Una web senzilla on podeu explicar tot el que feu de forma visual i endreçada pot ser el que necessiteu.

Més endavant pots ampliar serveis

No has de prendre grans decisions ara.

Ves a lo pràctic, fes una web útil i que tingui només el que necessites ara mateix. Si més endavant tens necessitats noves, la farem créixer.

Explicació en vídeo

En aquest vídeo t’explico tot el que inclou el servei de “Web Senzilla”

Característiques incloses en aquest servei

Preu i contacte

Web Senzilla

 • Tot inclòs
 • Preu definitiu
 • Manteniment (1 any)
 • 1 actualització mensual

1.497€

  Missatge


  Permís per emmagatzemar la informació del formulari
  -Responsable: Barcelona Disseny Web
  -Finalitat: establir contacte.
  -Legitimització: En remetre'ns la seva consulta considerem que estem legitimats per tractar les dades.
  -Destinataris: dades administrades per Barcelona Disseny Web.
  -Drets: Pots oposar-te al tractament de les teves dades i exercitar la resta de drets consultant la informació addicional consultant a la nostra pàgina de política de privacitat.

  Vols aquesta web amb alguna cosa més?

  Si necessites una web com aquesta però amb alguna opció més, fes clic al següent botó. Et portarà a la nostra calculadora de pressupostos. Allà podràs seleccionar la web bàsica, afegir-li qualsevol extra i saber el preu a l’instant.