Web de reserves

Tots hem vist les webs dels hotels i agències de viatges. Però hi ha centenars de tipus de negoci que necessiten un sistema online de reserves.

Quin és el teu negoci?

Perruqueries, centres de fisioteràpia o massatges relaxants, lloguer de bicicletes, lloguer de motos, quads, caiac, excursions guiades, classes particulars online o presencials… el llistat és interminable…
Així que si estàs buscant alguna cosa semblant, continua llegint i sabràs tot el que pots aconseguir amb aquest servei que tinc preparat per a tu.

Pàgina web d'exemple amb la vista d'escriptori i mòbil

Aquesta web t’anirà bé si:

Negoci de serveis

Si vols que els teus clients et reservin les teves hores o dies disponibles i puguin fer el pagament online o de forma presencial.

Negoci de lloguer

Si llogues bicicletes, material d’il·luminació o qualsevol cosa que se’t pugui ocórrer, tinc una web perfecta per a tu.

Serveis Online

Si ofereixes els teus serveis de forma online, com classes, consultories, etc. pots fer que els teus clients reservin els teus serveis de forma automàtica.

Més endavant pots ampliar serveis

Controla la teva despesa.

Si només necessites mostrar informació sobre tu i el teu negoci i un potent sistema de reserves, queda’t amb això i comença a amortitzar la teva inversió.
Si més endavant necessites alguna cosa més ho podem fer sense problema. Fotografia, posicionament web, SEO local… el que tu vulguis.

Explicació en vídeo

En aquest vídeo t’explico tot el que inclou el servei de “Web Senzilla”

Característiques incloses en aquest servei

Preu i contacte

Web de reserver

 • Tot inclòs
 • Preu definitiu
 • Manteniment (1 any)
 • 1 actualització mensual

2.475€

  Missatge


  Permís per emmagatzemar la informació del formulari
  -Responsable: Barcelona Disseny Web
  -Finalitat: establir contacte.
  -Legitimització: En remetre'ns la seva consulta considerem que estem legitimats per tractar les dades.
  -Destinataris: dades administrades per Barcelona Disseny Web.
  -Drets: Pots oposar-te al tractament de les teves dades i exercitar la resta de drets consultant la informació addicional consultant a la nostra pàgina de política de privacitat.

  Simulació de reserva

  Aquí hem preparat una simulació dels diferents formats en el que es pot visualitzar el teu sistema de reserves. Prova de fer una reserva i veuràs què senzill arriba a ser.

  Reserva tipus servei específic

  Pot passar que tinguis només un tipus de servei, o bé que, per qüestions d’estratègia de vendes, t’interessi conduir als visitants de la web fins a un servei en concret. Un cop arribat a aquest punt, la millor opció per a reservar el servei és eliminar la major part de les distraccions. Així, el teu potencial client podrà introduir les seves dades i fer el pagament (o no) de la reserva del servei de forma ràpida i fàcil.

  Reserva tipus selecció de servei

  Si tens uns quants serveis i vols fer que el teu client triï de forma fàcil l’opció que l’interessa, tenim una opció de reserva “pas a pas” que anirà guiant-lo per cada una de les parts de la reserva. Observa com només has d’anar triant opcions i fer clic al botó “següent”. Fins i tot pots afegir el preu de cada servei i els empleats disponibles. És una passada!

  Reserva tipus agenda d’esdeveniments

  També pot passar que tu crees uns esdeveniments que ja tenen programats el dia i l’hora. Llavors l’única cosa que hauràs de fer és crear-los al teu panell de control i apareixeran on tu vulguis d’una forma supervisual. Així els teus visitants podran reservar l’opció que més els interessi.

  Vols integrar WhatsApp al teu sistema de reserves?

  El preu original d’aquest servei ja inclou un sistema automàtic de comunicació amb els teus clients a través de correu electrònic. Així reben correus automatitzats que els confirmarà la reserva i, fins i tot, els hi recordarà la cita 24 h abans perquè ningú se n’oblidi.
  Per 149 € més pots fer que aquest mateix sistema de comunicació sigui a través de WhatsApp.

  Com saps, per a tothom ja és un mètode de comunicació indispensable i que està més a la mà. A més, si és el que t’encaixa, es convertirà en el sistema més fluid de comunicació entre tu i els teus usuaris.

  Conversa de whatsapp amb un client

  Necessites més serveis?

  És possible que necessitis també unes bones fotos del teu espai i fins i tot dels teus treballadors i treballadores. Les fotografies de qualitat són una de les parts més importants d’una pàgina web.

  És el que farà que una persona s’enamori del teu negoci.

  O si necessites qualsevol altra cosa pots accedir a la nostra calculadora de pressupostos per a triar el tipus de web que vols i altres serveis complementaris. Així podràs configurar el servei a la teva mida.