Web corporativa

Si tens una petita o mitjana empresa i necessites exposar el teu dossier així com tenir fotografies del teu lloc de treball i els/les teus treballadors/es, aquesta és una bona opció per a tu.

Pàgina web d'exemple amb la vista d'escriptori i mòbil

Aquesta web t’anirà bé si:

Mitjana/petita empresa

Treballes pel teu compte i tens la teva pròpia oficina. Aquest servei inclou també una sessió fotogràfica del teu lloc de treball i, si tens treballadors a càrrec teu i vols nomenar-los a la web, aquesta és una bona opció per a tu.

Botiga cara al públic

Si tens una botiga on atens als teus clients i vols disposar d’una pàgina web amb fotografies que la mostrin per dins, no busquis més. També et recomanem que afegeixis el paquet de SEO Local perquè tothom et trobi.

Entitats

Si formes part d’una entitat de qualsevol mena i, a més d’explicar el que feu, vols donar protagonisme a la gent que la integra, aquest és el servei que et pot encaixar més bé.

Més endavant pots ampliar serveis

No facis més despesa de la necessària d’entrada.

Si creus que amb les opcions que proporciona aquest servei tens suficient per a començar el teu projecte, no inverteixis ni un euro més i comencem. Si més endavant necessites afegir alguna funcionalitat més ho podràs fer sense problema. Així pots acotar al màxim el teu pressupost i despesa.

Explicació en vídeo

En aquest vídeo t’explico tot el que inclou el servei de “Web Corporativa”

Característiques incloses en aquest servei

Preu i contacte

Web Senzilla

 • Tot inclòs
 • Preu definitiu
 • Manteniment (1 any)
 • 1 actualització mensual

1.987€

  Missatge


  Permís per emmagatzemar la informació del formulari
  -Responsable: Barcelona Disseny Web
  -Finalitat: establir contacte.
  -Legitimització: En remetre'ns la seva consulta considerem que estem legitimats per tractar les dades.
  -Destinataris: dades administrades per Barcelona Disseny Web.
  -Drets: Pots oposar-te al tractament de les teves dades i exercitar la resta de drets consultant la informació addicional consultant a la nostra pàgina de política de privacitat.

  Necessites alguna cosa més?

  De vegades, els paquets que tenim muntats no encaixen al 100% amb el qual busques. Si és el teu cas, fes clic al botó per anar a la nostra calculadora. Podràs triar el tipus de web que vulguis i afegir serveix extra. Així obtindràs exactament el que necessites.